31 Mayıs 2017 Çarşamba

Yakışıklı değilim nasıl karizmatik olunur

Arkadaşlar yakışıklı değilim ama okadar çirkin yüzüne bakılmaz birisi de değilim. Nasıl karizmatik olabilirim? Doğal karizma maalesef etkisini hızlıca yitirebiliyor. Tanınmışlık etkisini kaybedebiliyor.


Bazı insanlar inanılmaz derecede karizmatik. Gayet yakışıklı ve karizmatik olsamda benimde seveceğim bir sevgilim olmuyor. Genelde kızlar gelir bana ama artık düşünmüyorda değilim yanlışmı yapyorm acaba? Kişiler “ yakışıklı ” ya da “güzel” olmasalar bile bu durum onların . Ancak belki de bunlardan en önemlisi vücudumuza gereken önemi vermemizdir. Eksik: değilim Karizma Sanatı - Güzel bir kızla konuşurken nasıl rahat olurum.


Read Güzel bir kızla konuşurken nasıl rahat olurum? Kendinizi çekici bulmuyorsunuz ya da nasıl daha çekici olunur? Daha önceki yazılarımda da belirttiğim gibi ben bir uzman değilim.


Kadınlar açısından bakıldığında, çoğu kadın hayatlarını değiştirecek inanılmaz yakışıklı bir adam hayal etmiyorlar. Tipsiz bir insan nasıl karizmatik olur. Beyler erkeklerde karizma olmak için yapılması gereken işler nelerdir? Arkadaş nasıl yakışıklı olunur değil, nasıl karizma olunur demiş.


Ben renkli gozlu degilim ama renkli gozlu olup bunu yapanlar super karizma olur. Yani ben bunları yapınca karizmatik olur muyum diyeceksiniz. Yakışıklı değilim ben kızlar tipe bakıyor deyip ağlayıp sızlıyorsunuz.


Kızla, erkek arkadaşınız çok mu yakışıklı veya normal vs mi sıradan bir tip mi peki. Ben suanda bile aynaya yakından bakınca kendimi yakışıklı. Ayrıca bunu bana denettirme denicek olan varsa başka birini bul tabi kim kabul eder oda var Karizma. Yakışıklı olsam, zaten burda oturup senin yazdıklarını okumazdım her şey çok daha . Daha hasta olursan da daha çok ağrı kesiciye ihtiyacın olur. Fakat lezbiyen değilim ” derdi.


Yani zengin ya da yakışıklı değilsek, nasıl kendimizi göstereceğiz? Yok öyle bi şey, duygulara bağımlı falan değilim. Sanki o , kızın izlediği filmlerdeki, o çekici , karizmatik , beyaz atlı prens olan erkeğin.


Benden iyi aile babası olur. Derdi dünya olanın, dünya kadar derdi olur. Kimsenin peşinden koşacak değilim ! Sence çekici olup olmadığımızı belirleyen sadece ne kadar yakışıklı.


Yakışıklılık, vücut güzelliği, beden dili, ses tonu, karizma , gülüş,. Bu durumda kullanacağı şey belli Gözünün önünde nasıl. Okumaz, geçersin olur biter.


AMA ABİ BUNLAR ÜNLÜ-OYUNCU AMA ABİ BUNLAR KASLI- KARİZMATİK. Yani nasıl olur da , söylenen o şeyler bir kadının benden hoşlanmasını. Sana Yakışıklı ve Zengin olmana gerek kalmadan bir kadını etkilemenin adım.


Hemen gözlerini kaçırır başka yere bakar. Seyirci beğenirse güzel olur , beğenmezse kendimi geliştirir, daha iyisini yaparım. Magazin kameralarının karşısında öyle görünüyor olabilirim ama aslında öyle değilim.


Karizmatik olmuşum, yakışıklı olmuşum umrumda değil, ben başarıya bakarım. Fiziki özelliklerin nasıl ? Erkek bakımmı yapar ya bi traş olurum yeter işte sana karizma. Bence Kim Junghwan randevular da sıkıcı biri ama ben değilim hahaha.


Hangi yönünün karizmatik olduğunu düşünüyorsun? Hd picture ve porno olunur Harmancik karizmatik nasil yakisikli. Ben Salih doyumsuz bir gençim oldukça yakışıklı ve tatlıyım bir. Merhaba Aylin Hnm Jigolo caner yaşında 1boyunda kilo yakışıklı karizmatik tecrübeli jigoloyum. Jigolo değilim ama dış görüntünüzden hoşlanırsam ücretsiz.


Selam para karsılıgı istediginiz sekilde olur paraya ihtiyacım var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar