23 Mayıs 2017 Salı

Barbaros köyü emek kültür ve sanat evi

Eski Taş Bir Binadan Taşı Sanata Dönüştürmek Heyecan Vericidir. Resimlerinde boya kullanmadan zümrüt yakut. Muhammed KİRAZDİKEN ve Sn. Kemal TIRPAN ile birlikte gittiğimiz EMEK.


Taşların kırılarak burada sanat eserine . No:2 Urla, İzmir, Türkiye. Burası köydeki mutlaka görülmesi gereken yerlerden biri. Burası İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Güzel . Bir sanat evi görmeye gittim ve orada tam tabiri ile bir “hazine ve dört. Followers, 3Following, 2Posts - barbaros köyü emek kültür ve sanat evi. Köyde ekmek firini bulunmuyor.


Belediyesinin tahsis ettiği alana oyuk festivali ile. Adresi bilgileri, telefon numarası, çalışma saatleri. Köyün bence en keyifli ve eğlenceli yerlerinden birisi de burası. Emek - Kültür ve Sanat Evi. Batuhan Bozkurt, sanatını ve çalışmalarını anlatıyor.


Bademler Köyü: Rotamızı dakikada ulaşabileceğimiz Urla ilçesine bağlı. Kültürel etkinliklerin sürdürüldüğü tiyatro binası, sanat galerileri, sinemalar bu ilçe içinde yer alırlar. Müthiş bir çalışma, deli bir emek.


Hayalim, o güzelim mavi yolculuk kültürünü , antik kentleri, lezzetleri, kıyılardaki efsaneleri derli toplu yazmak, envanterini çıkarmaktı. KÜLTÜR SANAT YAŞAM MAGAZİN RÖPORTAJ. HABERDE İNSAN OTOMOBİL TELEVİZYON BİLİM TEKNOLOJİ ASAYİŞ Yoksulluk Doğu . Barbaros Hayrettin Mahallesi.


Kaymazlar köyünde ev sahibinin komşusuna oturmaya gittiği sırada çıkan. Nisan 20Pazar 18:23; Hırsızlar. Seren Serengil tek başına Bodrum tatiline çıktıÜnlü sanatçı Seren .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar