26 Mayıs 2017 Cuma

Müteahhitten taksitle satılık daire ankara

TL fiyatından başlayan satılık konut bulunmaktadır. SONSUZ GYO KİRA ÖDEMEYE SON AYLIK 1600TL TAKSİTLE #665549443. Kısım Kentsel Yenileme Toplu Konut Uygulaması kapsamında 2adet . Hepimiz ev sahibi olmak istiyoruz.


Ne yazık ki peşinat toplamak pek de kolay olmuyor. Peşinatsız taksitle ev kampanyası fırsatları için yazımıza . Senetle ev satan inşaat firmaları Ankara listesinde banka kredisi kullanmadan ev sahibi olabileceğiniz projeler yer almaktadır. ATAKUM DA ÇOK GENİŞ 2+FULL DENİZ MANZARALI 198. Ankara konumunda hayalindeki satılık daire burada! Daire fiyatına fark koymadan, banka kredisiz, bütün taksitler faizsiz ve vade farksız.


MÜTEAHHİT SAĞLAM VE GÜVENİLİR BİR FİRMADIR. Kirada oturmak yerine krediyle ev sahibi olmak, kira öder gibi düşük taksitlerle. Müteahhidin inşaatı bitirememesi durumunda nama yazılı olan senetler.


Fuzul Ev , ayda bin liradan başlayan taksitlerle ev sahibi yapıyor. Ancak kampanya markalı konut projelerinden ev alacak olan kişileri heyecanlandırdı. Ankara Ziraat Bankası İle Çalışan Konut Firmaları. TOKİ, Van'da 6lira taksitle ev sahibi yapacak.


Rusya'nın Ankara Büyükelçisi, Türk müteahhitlere seslendi. Daha ucuz olacağı düşüncesiyle topraktan, yani daha inşaat başlamadan ev satın almak avantajlı mıdır? Satılık Daire İlanları ve . Bu soru biraz da almak istediğiniz . Ankara Sincan Saraycık Mahallesi TOKİ Evleri daire fiyatları.


Temel atılmadan maket üzerinden uygun fiyatla ev sahibi olmak için peşinatını. Adana; Adıyaman; Afyonkarahisar; Ağrı; Amasya; Ankara ; Antalya. Dairenin peşin satış bedeli, taksitli satış bedeli, taksit sayısı ve faiz .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar