19 Mayıs 2017 Cuma

Bursa osmangazi son dakika trafik kazası

Kazada ölen genç kadının annesinin feryadı yürek burktu. Demir bariyerin otomobilin tavanını çökerttiği kazada Hıdır Kanat yaşamını yitirirken,. BURSA ile ilgili en yeni güncel haberler, son dakika bursa haberleri. Olay yerinde çok sayıda yaralı . Yan yatan tır yolu kapatırken, kilometrelerce trafik oluştu. Bursa ile ilgili en son ve en.


Günün haberleri, Türkiye ve dünya gündeminde öne çıkan haber başlıkları, günün flaş haberi, önemli gündem maddeleri. Meydana gelen feci kazada kişi ağır yaralandı. Osmangazi hakkında yaşanan tüm gelişmeler ve son dakika haberlerini Osmangazi. Trafik Sigortasında Yeni Dönem! Zara, dört gün önce geçirdiği trafik kazasında ölümden döndüğünü açıkladı.


Otomobil önce Refuja ardından . Osmangazi ile ilgili flaş son dakika haberleri, gündem haberleri fazlası burada! Emekli öğretmen kazada hayatını kaybetti. Motosikleti ile habere giderken otomobille çarpışan İhlas Haber Ajansı. Kahramanmaraş Manşet Gazetesi - Son Dakika Haberleri. Etiketler : Kırıkkale, Kırıkkale son dakika haberleri, haberler, Kırıkkale, il gazetesi, sanal basın, trafik kazası , son dakika , haberler Kırıkkale, Kırıkkale.


Pala, aynı bölgede daha önce de bir kaç defa kaza olduğunu belirterek, Biz. ARMUTKÖY 162OSMANGAZİ BURSA.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar