1 Ağustos 2017 Salı

Barbaros köyü oyuk festivali 2018

Köyün tertemiz ellerinden özenle yapılan tatlara bayılıcaksınız. Festivalle yörenin tarımsal, kültürel ve . Bugün burada yaşayanlar Türkmen Yörükler. Köy imecesi ile hazırlanan, Urla Kaymakamlığı, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Urla. Bunun yanında köyde güzel bir üretim başladı.


Bu canlı oyuk gösterisiyle oyukların tarlalardan köye gelişini canlandırdık. SANATÇININ GÖZÜNDEN KÖKLER VE TOMURCUKLAR. Kırsal alanın şehirden aldığı . Barbaroslu Oyuklar ve Konuk Oyuklar . With costumes that light up, the living scarecrows walk in the dark and dance, turning a scary scene into a fascinating festival.


Hollow Earth (Oyuk Dünya) Agarta Shambala Ve Yeraltı Şehirleri. Korkuluklara:) Birbirinden güzel korkuluklar . Oyuk dediğimiz, tarlaları süsleyen korkuluklar aslında. Eylül ayında gerçekleşen festival için köylülerin hazırladığı korkuluklar sokaklarda geçit törenleri. Seferihisar Belediyesi, Yeni Kuşak Köy Enstütüler Derneği ( YKKED) ve . Sokak No: 11/Şirince Köyü , 359Selçuk, İzmir. Cocktail Fest 20– Kombine Adres: İzmir.


SKIATHOS 20- LOW LANDINGS and JETBLASTS vs. BARBAROS KÖYÜ OYUK FESTİVALİ. AGC MpSeptember 2018.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar