14 Ağustos 2017 Pazartesi

Kocaeliyöresel kıyafetler

Geleneksel Sanatlar ve Giyisiler. Halk Oyunları:Yörede değişik bölgelerden gelen toplulukların getirdikleri oyunlar görülür. Her topluluk geldiği yerin oyunlarını . Yöresel Yemekler Yöredeki kültürel çeşitlilik ve kozmopolit yapı beslenme biçimlerinde de çeşitlilik yaratmaktadır. Tarımda çağdaş yöntemlerin . Düğün Elbisesi Gümüş iplikle nakış işlenen bu saten pembe cübbeyi gelinler giyer.


Kocaeli Yöresel Kıyafetleri. Payetli eşarbı başını örterken, altın bir . Kadın Giysileri: Başa fes giyilir üzerine yuvarlak kasnak geçirilir. Kasnak kenarları inci, altın veya boncuklarla süslenir.


Bunların üzerine simli ve oyalı tülbentler, . Eksik: kocaeliyöresel kocaeliyöresel kıyafetler ile ilgili görseller kocaeliyöresel kıyafetler için diğer resimler Rapor edildi Görseller hakkında kötüye kullanım bildirin Geribildirim için teşekkür ederiz. Başka bir görseli rapor et Lütfen rahatsız edici görseli rapor edin. Düğün Yörede genellikle söz kesimi için kız evine giden damat anası gelinimi getirin diye seslendikten sonra yere kumaş serer ve kız bunun . Konser öncesi konuklara fuaye alanında . Bolu Mengen Yöresel Kıyafetler Kırıkkale Köyleri Sıcak Asfalta . Kandıra Deli Veli Günlük Kıyafeti.


Başa çepkeni kapatacak uzunlukta bir. Uzman ekibimizin yöresel kıyafetler , her yörenin parçalarını çalabildikleri geniş donanımlarıyla hayatınızdaki önemli günlerde. KOCAELİ YÖRESEL GİYİM İlin nüfus yapısındaki çeşitlilik, . Bindallı ve Üç Etek kıyafetleri ile Mudurnu yöresi Kına Gecesi olayını . Yöresel Halk Oyunları ve kıyafetlerinin yanı sıra meşhur Adıyaman . Dikiş ProjeleriDecoupageKurdele.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar