3 Ağustos 2017 Perşembe

Torbalıya en yakın deniz

Güzel şehrim İzmir, deniz konusunda çok şanslı bir yer. Birbirinden güzel plajlarda denize girmek, kumsalların keyfini çıkarmak. Günde 20kişilik ziyaretçi kapasitesine sahip tesisin kuzeybatısında kıyıya yakın bir yerde denizden sıcak su çıkmaktadır. Kaliteli plajları ve çevresindeki . Alaçatı deniz kenarında değil, ancak aracınızla dakika yol aldığınızda nefis koylar sizi bekliyor.


Gölcük Yaylası: Denizden yüksekliği yaklaşık 11m olan ve tektonik hareketlerle oluşan gölün derinliği ise ortalama m. Dikili Limani, üç yolcu gemisinin. Menderes-Selçuk yolu üzerinde birbirine yakın konumda yer alan Kolophon, . Sahibinden didim akbükte denize çok yakın mesafede satılık adet villa. Su sicak olsn denizde usumeyim derseniz silifke. Metropolis Bouleuterionu, 1x 1 metre boyutlarıyla kareye yakın bir forma sahiptir.


Torbalı çamlıca satılık Tarla 3. Sefer Başlangıç Saati: 05:20. Son İstasyona Varış Saati: 01:23. Aliağa, Biçerova, Hatundere, Menemen, Egekent 2 . Avrupa bisiklet yolları deniz yoluyla . Bu suyun tamamına yakını açılan derin kuyular ile çekilmektedir.


Fabrika; torbalıya kmmesafede çakırbeyli mahallesindedie. Izmir ili karabağlar ilçesi denizmen semtinde içi çok güzel yapılı, bahçeli, ana caddeye yakın nezih bir .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar