28 Şubat 2018 Çarşamba

Istanbulda villa siteleri

TL fiyatından başlayan satılık konut bulunmaktadır. Bundan bir kaç yıl önce villa denilince insanların aklına şehrin dışında bir yaşam akla gelirdi. Site girişimiz saat güvenlik kameralarıyla izlenmektedir. Mediko tartışmasız sitenin en iyisi ekstra lüks satılık villa.


ISTANBUL HAVALIMANINA ÇOK YAKIN . Kasaba Evleri İstanbul Çekmeköy Ömerli bölgesinde meşe ormanlarının yanı başında yeşillikler içinde farklı. Göktürk Merkez Eyüp İstanbul Satılık Daireler [Metrekare 300. Göktürk İstanbul - İstanbul Sitesinde 300m5+tripleks villa. Currency Exchange: Need local currency? This property has currency exchange on site.


Açıklama: Büyükçekmece, tepekent, muhafazakar tatil villası , yatak odası salon banyo ile kişilik konaklama . VİLLA AKASYA KİRALIK VİLLA. Bölgedeki villa projeleri ve 2. Yedikule mimarlık, iç mimarlık, tasarım, dekorasyon, dizayn, tadilat, yapı, proje, mimarlık, mimari proje, ruhsat projesi, uygulama projesi, 3d görselleştirme. El villa seçeneklerinin tamamı hakkında en detaylı bilgilere bizimle ulaşabilirsiniz. Mimarsinan Silivri, Silivri, İstanbul -Avrupa.


In the heart of the city's business and just five minutes walking away from Istanbul Taksim Square the entertainment and shopping district. Sitede görmüş olduğunuz tüm fotoğraflar villanın en güzel açısı ve en iyi tarafları değil her kesiminden çekilmiş fotoğraflardır. Kullandığımız fotoğraflar başka hiç . Villada yaşamak istiyorsanız . Mayıs 20 MyWay Dokuz Eylül. Bu villa tipleri alfabenin harfleri ile adlandırılmıştır: NEO Gölpark Sitesi.


Ticari bölümdeki home ofisler dışında hepsinde bahçe . Site güvenliği, kapalı otopark, sadece size özel nezih bir bahçe ve yüzme havuzu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar