12 Şubat 2018 Pazartesi

Nokia telefonum kilitlendi nasıl açabilirim

Her akıllı telefon kullanıcısının karşı karşıya kalabileceği bir durum, telefon kilitlenmesi. Böylece telefonu bağımsız güçler ile açabilirsiniz. Tuş takımını nasıl kilitleyeceğinizi ya da kilidini nasıl açacağınızı öğrenin.


Bu Yes tuşu ile Yıldız tuşlarından . Sert sıfırlamasıyla kilit ekran kilidini nasıl. Akıllı telefonlarımız kitlenir, donar, çalışmazsa yapabileceğiniz yöntemleri bu videoda görebilirsiniz. Programsız) - Duration: 5:37. Responses to “Açılmayan telefon nasıl açılır ”. Merhaba Tamindir takipçileri.


Motorola telefonumun desenını unuttum nasıl acabilirim. Kilitle seçeneğini işaretleyin ve telefonun ekran kilidinin yerine . Bu işleme cevap verirse telefon dk kada bekledikten sonra tekrar . Bugün telefon elimde oynuyordum sonra telefonu normal bir şekilde masanın üstüne koydum. Parolayı unuttum telefonu açamıyorum, şifre nasıl açılır veya kırılır? Android sürümünüzü nasıl kontrol . Kilit kodu kırma, cep telefonu kilit kodu, nokia kilit kodu, kilit kodu,.


Bu aşamada telefonunuz “tüm içerik kaldırılsın mı” şeklinde bir soru sorabilir. Lütfen telefon numaranızı giriniz. Bir yazılımsal sorun telefonun kilidinizi tanımamasına yol açabilir. VIBE Xlite deseni unuttum ama gmail ve şifresini biliyoum nasıl tekrar açabilirim telefonu.


Benim telefonum samsung galaxy mini kitlendi ne yapmalıyım. Doğrulama işlemi nasıl yapılır. Kodu tahmin etmeyin, yoksa doğrulama işleminiz bir süre için kilitlenir. Eğer şifrenizi unuttuysanız aşağıdaki telefonu sıfırlama talimatlarını uygulayın.


Sadece güç butonuna uzunca basarak açabilirsiniz ve . Pin Puk kodumu Online Self Servis üzerinden nasıl öğrenebilirim? Geldİ ArkadaŞim Nokİa Teknİk Servİsİnde Onlarda AÇamiyor Neyse Kolay Gelsİn. Bu işlem uzun sürerse telefonun nasıl güvenli modda açılıp fabrika ayarlarına. Bu işlemleri yaptığınızda telefon hafızasındaki verileriniz. Böyle durumlarda telefon adeta kilitlenir , güç . PUK kodunuzu girmelisiniz.


Samsung Evrensel anahtar özelliği nedir, Evrensel anahtar özelliği nasıl açılır ? OLDU YANIMIZDA NOKIA SARJ EDENLER OLDU AMA ONLARDA . Yurtdışından telefon getirmek moda oldu. Nokia Lumia 5kilitlendi. Sim kartınızı kilitlenince ise karşınıza Sim Kart Reddedildi şeklinde bir uyarı. Kullanıcılar ücretsiz olarak kod indirebilir ve kilidini açabilir. Açılan pencereden “Read Security.


Bu bölümde isterseniz yeni bir desen oluşturabilirsiniz yada iptal diyerek telefonu açabilirsiniz. Windows LiveID hesabınızı. Uygulamalar için telefonun kilidi açılır. Sonuç telefonun devreleri tamamen yandı şuan nokianın küçük. Nasıl Olması Gerektiğiyle İlgili Tespitleriyle Herkesi . Peki telefon klavyesi çıkmıyor sorunu nasıl çözülür?


Telefon bilgileriniz programda gözükecektir. Onun yerine bir programla telefonun ekranina .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar