6 Şubat 2018 Salı

Ingilizce seviye testi online

Tüm dünyanın kullandığı EF online İngilizce seviye testi ile İngilizce yeterliliğinizi ölçün. Bu İngilizce seviye belirleme testleri sayesinde dil becerilerinle ilgili değerli bilgiler. Belirlememiz için lütfen seviye tespit sınavımızı tamamlayınız. Eğer Udemy üzerinden online video eğitimlerimize katılmak isterseniz UDEMY indirim kuponu.


Her seviyeye göre yüzlerce sorudan oluşan soru havuzları, listening ve reading bölümleriyle web sitenize profesyonel ingilizce seviye tespit sınavı deneyimi . Senin için hazırladığımız online ingilizce seviye tespit sınavı ile İngilizce seviyeni online olarak ölçebilirsin. ESP Training Consultancy. No:Ka Han Kat:34367 . Profesyonel olarak hazırlanmış ücretsiz İngilizce testimizi çözebilirsiniz. Test sadece dakikanızı alır ve başlangıç seviyesinden ileri seviyeye kadar size . Seviye Tespit Sınavı - Başlat.


Wall Street English İngilizce seviye tespit sınavı , ücretsiz olarak İngilizce seviyenizi. Bu basamağın sonunda basit bir e-posta yazabilir veya online paylaşım . Englishtime olarak sağladığımız İngilizce seviye tespit sınavları ile var olan . Bu testi çözerek, dil eğitiminize hangi seviyeden başlamanız gerektiği konusunda fikir edinebilirsin. QuizCV online İngilizce testleri altyapısını deneyimleyin.


Bizimle Ana Dilin Gibi Yabancı Dil Konuş! DERS YENİLENDİ yazar ve altta gri üstüne beyaz harflerle dersi gözden geçir yazar dersi gözden geçire .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar