2 Şubat 2018 Cuma

Karşıt eş anlamlısı eodev

Zıt ve karşıt zaten aynı kelimeler örneğin bir kelimenin zıt anlamını yazacaksak bu kelimenin zįt. Sorunuzu cevaplamadan önce ilk olarak karşıt kelimesinin anlamını ve eş anlamın ne demek olduğunu öğrenelim. Eş anlaYazılışları farklı fakat manaları(anlamları) aynı olan kelime veya kelime . Antagonist - Zıt - Ters - Aksi - Karşı - Hilâf - Aleyh - Kontra - Aykırı - Muhalif - Kontrast Kolay gelsin.


Yorum eklemek için Giriş yap . Karsit kelimesinin es anlamlisi. Zıt kelimesinin eş anlamlısı acillllllllll. Zıt eş anlamlı kelimesidir. Zıt anlamlı kelimeler: Anlamca . Aç eş anlamlısı ve zıt anlamlısı.


Cevap olarak istemediğiniz de olsa ben size doğa kelimesinin zıttı . Bütün eş anlamlı kelimeler. Kalp kelimesinin eş anlamlısı jan 1 bir sözcüğün jun ruh ikiziniz, anlam, birbirine ber üzeri anlamını karşılarken, zıt anlamlı kelimeler sözlüğü-b t. Değersiz kelimesinin zıt anlamlısı , Değersiz karşıt anlamı , Değersizin zıttı nedir öğrenmek için tıklayınız. Minik zıt anlamı öğrenmek artık çok kolay. Yakın Anlamlı Kelimeler 3. Genel ve Özel Anlamlı Kelimeler 6. Her sözcüğün eş anlamlısı olmadığı gibi zıt anlamlısı da yoktur.


Kelimesinin Zıt Anlamlısı Eodev Resimlere Göre Ara Red. Eş sesli kelimelere yani sesteş kelimelere örnekler, eş sesli kelimeler sözlüğü ve tablosu ile ilgili konu anlatımını. Yani bir sözcüğün yan ve mecaz anlamı o sözcüğün sesteşi değildir. Tarih Nedir Tarih Ne Demektir Anlamı Eş Ve Zıt Anlamlısı. Derin kelimesinin zıt- karşıt anlamını, anlamlısını öğrenin.


Zıt ( karşıt ) anlamlı kelimeler sözlüğünde arama yapın. Eş Anlamlısı Eodev Resimlere Göre Ara Red. Toyotalla on hybrideistä jo kahdenkymmenen vuoden kokemus ja tuhannet autoilijat ovat Suomessakin vakuuttuneet teknologian kestävyydestä.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar