1 Şubat 2018 Perşembe

Formback termal otel hamam

Kendimi daha özel hissetmek istiyorum. Yani çok güzel dinlendikten termalin hamamı saunası ve diğer. Termal su, hamam , sauna, masaj.


The hotel offers a spa centre with a thermal Turkish bath , sauna and an indoor pool. BİZ SİZİ ARAYALIM OTEL HAKKINDA. Otelin Konumundan ve Temizliğinden gayette memnun kaldık. Hamam ve havuz aynı bölüm içerisindedir. Adlarını okumak bile rahatlatıcı değil mi?


Misafirler, termal hamamlarda , jakuzili özel aile . Peki , neden bu etkinin katbekat fazlasını yaşamayasınız? HARİTADA GÖSTER TÜM FOTOĞRAFLAR. Aile hamamları dakika kullanım ücretsiz daha sonra ücretlidir.


Tesis içerisinde hamam bölümünde termal havuz bulunmaktadır. Aktivite Ve Eğlence: Sınırsız . Sevdiklerinizle tatilin tadını Çıkarın. Bay bayan olarak ayrılmıştır. Ayrıca tesis içinde bulundurduğu hamam ,sauna,spor merkezi gibi aktiviteleri ile . Canlı eğlence ile eğlenebileceğiniz tesiste spa merkezinde hamam , sauna ve . Sadece termal hamam güzel fakat göbek taşındaki sabunlu sularda havuzun içine akıyor.


Haftanın her günü hamam keyfi. Otelin termal hamamında kötü enerjiden kendinizi arındırabilirsiniz. Formback Thermal Hotel Bursa at Bursa, Turkey: Find the best deals with user reviews,.


Otel tam bir fiyasko, fırsat sitesinden görüp de kalınacak bir yer sanmayın. Türk hamamı bulunmaktadır. Yurt içi tatil fırsatı ve erken rezervasyon otellerini online alın.


Bakımlı beyler ve hanımlar için salonlarımız hizmetinizde. Kendinize önem verin, çünkü siz buna değersiniz. Bursa en iyi otellerinden olan otel ismi mükemmel bir tatil . Formback Apart Hotel has bright rooms equipped with air conditioning.


Almira Hotel Thermal Spa And Convention Center.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar