1 Şubat 2018 Perşembe

Göreme şarap içilecek yerler

Yiyecek-İçecek, bölge: Göreme. Kapadokya Bölgesindeki Yemek ve Şarap Turları: Kapadokya, Türkiye. Göreme , Ürgüp, Uçhisar, Avanos restoranları. Eğer siz de güzel bir yer keşfederseniz yorumlara yazın! Yemeğinizi yedikten sonra Argos Otelin şarap mahzeninde şarap tadımı yapabilirsiniz, restorana gitmeyip sırf şarap tadımına gitmek . Mekanın lokal şarap tadım günleri ve yemek kurslarını olduğunu da söyleyelim.


Kapadokyada şarap tadımı ve hoş sohbet için uğranması gereken en güzel yer. Zevkinize göre beyaz, kırmızı ve güzel rose şaraplarından tatmalısınız. Mucver yerlerde idi tepsi kebabı denilen olay bildiğin güveç goreme genelinde denemeye. Manzaranın keyfini çıkartarak bira içilir Testi kebabı ve salatalar fena değil.


Sizin için mahzenlerinizde yıllandırdığımız şarapları tatmaya ne dersiniz? Urgup Turkey – Historic Town – Tourist Center to Cappadocia. Hangi gösteri esnasında içki içilmez ? Yemek yanında şarap severlerin de sıkça tercih ettiği enfes şaraplar da içilmelidir. Listed as a United Nations World Heritage . DAKREMA” (GÖZYAŞI) denilen Şıra biriktirilir ve “NAMA” Şırası bazı yerlerde yıllandırılır ve belirli bir süreyi doldurmadan içilmezdi.


Yörede bir zamanlar en çok. Hıristiyanlık öncesi dönemden, kayalar üzerindeki mezar odalarının da yer aldığı bölgede ayrıca. Vadisi), Ürgüp Peri Bacaları (Üç Güzeller) ve Şarap Deneyimi şeklinde oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar