8 Şubat 2018 Perşembe

Yeni anlatımlı erkek hırka modelleri

Kalin Örme Kapsonlu Haki Yesil Yeni Sezon Hirka Ceket Dope Fashion, Erkek. El Örgüsü Erkek Hırka Modelleri Bayanlar için örgü modelleri olduğu gibi erkekler için de kazak,. ANLATIMLI FERMUARLI ERKEK HIRKA MODELİ YAPILIŞI. Zorluk derecesi: Kolay İlgili şiş numaraları: Oku.


Bir an önce ördüğümüz şey bitsin görelim ördüğümüz kişi hemen giysin isteriz. Fakat özellikle yetişkin örgüleri . Bu güzel erkek hırka örneğini yapılışını biraz eç verdim. Kelebek kalbim lif modeli yapımı yeni tasarım lif modelleri arasında yer alan . LÜTFEN KANALIMA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN. Harika Erkekler için yelek modellerini el örgüsü. Etiketler: anlatımlı erkek hırka erkek hırka erkek hırka modellerierkek hırka yapılışı.


Bu yazımızda örgü seven bayanların eşlerine veya erkek çocuklarına örebilecekleri çok şık bir erkek hırka modeli nasıl örülür bütün detaylarıyla . Sizler için yeni sezon erkek hırka modellerini araştırıp yeni sezonun dikkat çeken örgü tekniklerine göz attık. Daha önce dediğimiz gibi örgüye yeni başlayanlar için erkek hırkası örmek . Kullanılan İplikler: Rekor, Kullanılan Renkler: 1(Yumak), Şiş No: 6. Bu video da el örgüsü hırka yelek modelleri nden örgü kazak modeli. Gök mavisi rengi ile reglan yeni dığan erkek hırka modeli herkesin.


Krem rengi uzun kollu örgü bebek hırkası modeli yapılışı anlatımlı Layette, Drops Design, . Ama olsun çok sevdiğimiz . Erkek bebekler için robadan başlama hırka modelleri tarifi var sırada. Erkek hırka yapılışı anlatımlı modelin tam sayıları yok. Rengi ile örneği ile anlatımı ile muhteşem bir model. Merhaba hanımlar bu yazımızda çok güzel erkek kazak modellerini paylaştık ve içlerinden birtanesinin yapımını sizlere anlatmaya çalıştık umarız beğenirsiniz. Detaylı ve kolay anlatımlar ile kolayca örebilirsiniz.


Tüm bunlar incelenerek istenilen tarzda bir modelin anlatımı bulunabilir. Son model erkek kazak örmek oldukça basit hale gelerek eğlenceli bir iş halini alır. Farklı Bebek Yelek Robası Modelleri: Özellikle şiş örgü bebek yelek. Genellikle erkekler tarafından koyu ve mavi renk tonlarının tercih.


Bebekler Için ÖrgüTığ Işi BebekTunus Örgüsü Kroşe . Making one for Justin and one for the new baby! Erkek Bebek Hırka Modeli Yapılışı Açıklamalı Videolu. Sizde erkek bebeğinizin kışı sıcacık geçirmesini.


Konuya Geri Dön: Erkek Örgü Hırka Modelleri. Yaka kısmından yani robadan başlanan ve reglan . Satın al yeni yüksek kalite erkek hırka hoodie tasarımcı moda jpg 741x742. Farklı nedenlerden dolayı tercih edilen kazaklar, özellikle kış . Anlatımlı Saç Örgülü Erkek Hırka Modeli. Orijinal modelde hırkaya aşağıdan başlanmış,klasik raglan kesimli, dikişli olarak yapılmış.


Kış aylarını evlerimizde sevdiklerimizi giydirerek değerlendirelim. Alize örgü modelleri, alize iplikler ile yapılan yelek, kazak, süveter,. Yetişkin erkek hırka modelleri anlatımlı alize süper Lana max bana . Hırkalarımız numara örgü şişi ile örülecek bir erkek hırka modelidir. Erkek kazak, Erkek Hırka , V yaka kazak, Bisiklet yaka Kazak, Yelek, Armürlü Hırka , Düğmeli Hırka Düz Erkek Triko ve Desenli Erkek Triko modellerini keşfedin.


Yapımı Merak Edilen Yeni Şal Modeli. NEW CARDIGAN WOOL ROMNY HIRKA CARDIGAN. Orjinal ve kaliteli Erkek Hırka Modelleri taksit ve hızlı kargo avantajı ile ayağına gelsin. Erkek , büyük olasılıkla beyaz balıkçı yakalı bir kazak ve onun da üzerine fermuarlı ve geniş yakalı bir hırka giymiştir.


Modellerin birbirine yönelen yakın duruşları kadının elinin, erkeğin elinin üzerinde ve içinde olması. Yeni Erkek Hirka Modelleri Kopyala Serifenin örgü Dünyası.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar